Udgivelser / Quentasta


Quentasta

Quentasta – En dansk Tolkienbibliografi

Af Kim H. Pierri

Quentasta er en kommenteret bibliografi der rummer en praktisk talt samlet liste over alt vedrørende J. R. R. Tolkien udgivet på dansk. Herunder alle bøger skrevet af Tolkien og bøger om Tolkien og hans verden, samt bøger om kunst, musik, tegneserier og noder inspireret af Tolkien.

Ydermere gennemgår den universitetsspecialer samt relevante artikler i aviser, blade og magasiner. Bogen fungerer også som en guide til Tolkiens bøger - herunder de mange bøger der er udgivet af Tolkiens søn efter faderens død.

Forfatterens indgående kendskab til Tolkien skinner tydeligt igennem. Forfatterens kommentarer til bøger, film og artikler er velunderbyggede, personlige og vittige. Bogen er et uundværligt værktøj for alle seriøse Tolkien-nørder.

Læs uddrag fra Quentasta
- Klik her


Om forfatteren

Kim meldte sig ind i Arthedain - Norges Tolkienforening i 1991 og startede sammen med en kammerat Tolkiens Følge i 1992. Han meldte sig i 1993 ind i Danmarks Tolkienforening. Disse to foreninger blev samme år slået sammen og kom senere til at hedde Imladris - Danmarks Tolkienforening. Her sad han i en periode i foreningens råd (svarer til bestyrelsen). I 1996 startede han sammen med en kammerat Bri - Tolkienselskabet i København, for at lave et mere lokalt og aktivt Tolkienarbejde. Han har lige siden siddet i Bylauget (bestyrelsen) for den forening fra starten og har siden 1998 været selskabets Oldermand (formand) og redaktør af tidsskriftet Pipeurten. 

Kim H. Pierris hjemmeside www.pippin.dk


Quentasta - En dansk Tolkenbiblografi

Af Kim H. Pierri
92 sider, Udgivet 2003
Pris 50 kr. (inkl. moms og forsendelse)

Køb bogen - Klik her for at bestille Quentasta

 

uen

SENESTE UDGIVELSE...

SOM DRÅBER PÅ STEN

Reportage og interviews om forbrugerne og den globale fødevare- sikkerhed i Codex Alimentarius   

Klik her og læs mere...

KOMMENDE UDGIVELSER...

Økologi og grønthandlere

Forbrugerne i København tilhører eliten blandt de økologiske forbrugere. Så hvorfor sælger grønthandlere i København ikke økologi? Undersøgelse foretaget af Aktive Forbrugere.

Udkommer - Maj 2008

KONTAKT PEGASI

Forlaget Pegasi
c/o Aktive Forbrugere
Rosenørns Allé 41
1970 Frederiksberg C
Tlf. 35372030
pegasi@aktiveforbrugere.dk